DECEMBER 2022

I løbet af December måned vil der blive delt tips og tricks til hvordan du kan optimere de få items du har i garderoben og bruge dem om og om igen i løbet af hele året.

Jeg håber I kan bruge mine tips og tricks til at undgå hverdagens tøjkriser og I lærer hvordan I kan benytte jeres tøj på forskellige måder.

Knus Stine

D. 04/12/2022

CYRUS BLAZEREN

Denne klassiske cropped blazer er et musthave i garderoben og går aldrig af mode. Style blazeren med et par suitpants i de køligere måneder eller en matchende nederdel til sommer. Blazeren kan bruges året rundt og er derfor uundværlig i enhver basis garderobe.

D. 06/12/2022

HAZEL KJOLEN

Style vores fine Hazel Kjole med et par cool støvler til vinter og et par ballerinaer eller sneakers til foråret. På den måde får du mest ud af den klassiske kjole. Det er altid rart at have en kjole der aldrig går af mode og som kan bruges hele året rundt.

D. 09/12/2022

OCEAN SÆTTET

Sættet du kan bruge hele året rundt! Jeg elsker personligt dette sæt, da det både kan bruges på varme sommerdage og som et hyggesæt indedøre om vinteren. Et sæt du har i garderoben flere sæsoner er klart et bæredygtigt og fornuftigt valg!

D. 11/12/2022

KLASSISK SWEATER

Leder du efter den klassiske sweater der bare passer til alt? Vores Vida Sweater kan både bruges til vinter og til sommer. Style den med en skjorte under til vinter og udover en kjole en kølig sommeraften.

D. 14/12/2022

DEN PERFEKTE TOP

Jeg er næsten sikker på, at alle har en hvid, basic top i garderoben som de elsker! Vores Kelly Top er den perfekte hvide top med et lille twist, der både gør den fin til hverdag og fest.

Jewlery Journal